Привітання зі Стрітенням Господнім своїми словами

Велика добірка привітань зі Стрітенням Господнім своїми словами, допоможе вам підібрати ідеальні слова для створення особливої атмосфери.

У це велике православне свято, я бажаю вам душевної легкості, гармонії, бажаю звільнити своє серце та думки від негативу, щоб ви відчули справжню радість та спокій.

Нехай у день Стрітення Господнього умиротворення і спокій тішать вас! Загального благополуччя, душевності, щирості, єдності рідних сердець та повної гармонії. Будьте ласкаві, чуйні та чуйні до себе та своїх близьких!

У свято Стрітення Господнього від щирого серця бажаю, щоб Господь милував, щоб життя стало прекраснішим, щоб і у вікна, і в двері, і в душу, і в серці постукало щастя, щоб любов твоя сяяла яскравіше сонця, щоб віра твоя і надія були сильніше за будь-яку стихію.

З Господнім Стрітенням! Нехай у вашій родині є тільки добро, людяність і світлі помисли. Не гнівайтесь Бога, а живіть чесно і по всіх Божих заповідях.

Стрітення Господнє – важливе православне свято, свято зустрічі Старого та Нового Завітів. Я щиро вітаю тебе з цим світлим днем ​​і щиро бажаю, щоб милість Божа завжди простягалася над тобою та всіма близькими тобі людьми.

Вітаємо всіх християн зі світлим святом Стрітення Господнього, нехай запанує віра у Ваших серцях, нехай зміцниться Ваш дух, нехай у Ваших сім’ях завжди буде любов, здоров’я та достаток.

У день Стрітення Господнього хочу послати добрі побажання любові та яскравого світла надії в житті, добра і добрих покликів серця, поваги та щирих почуттів душі, здоров’я всім близьким та незгасних сил, подяки Всевишньому за послане щастя та добрих молитов за цей світ.

Вітаємо Вас з чистим, світлим християнським святом Стрітення Господнього, бажаємо Вам Божої допомоги у всіх справах, нехай усе лагодиться та виконується легко, нехай Ангел-охоронець стане Вашим надійним провідником, будьте здорові та успішні!

Вітаю зі Стрітенням Господнім! Нехай у кожному будинку буде мир, затишок, турбота, розуміння та добро. Бажаю, щоб душа раділа кожному дню, бажаю помічати у світі все найпрекрасніше.

Нехай сьогодні у кожного в душі звучить радісний дзвін, сповіщаючи про те, що кожен із нас перебуває під захистом вищих сил. Я бажаю всім знайти сенс життя, бажаю завжди бути оточеним люблячими рідними і віри в те, що кожен з нас зберігаємо Богом.

Прокрутка до верху