Привітання з Великоднем коханому своїми словами

Велика добірка привітань з Великоднем коханому своїми словами, допоможе вам підібрати ідеальні слова для створення особливої атмосфери.

Коханий, на честь свята Великодня, бажаю, щоб душа співала, як співають птахи в саду, життя було радісним і цікавим, щоб сумних днів все менше, а добрих людей довкола більше!

Вітаю з Великоднем, коханий. Нехай це світле свято подарує нам чисту сторінку життя, яку ми заповнимо нашим щастям та доброю надією, нашими мріями та великою любов’ю. Дорогий, бажаю з новими силами починати щодня, бажаю не втрачати віри душі та доброти серця.

Вітаю з Великоднем, коханий. Бажаю бути в мене сильним, міцним, добрим, відважним, щирим, простодушним, чуйним, світлим, сміливим, людиною, як був Ісус, бажаю цього свята відкрити двері до нового щастя, відчути в собі неймовірний приплив сил і ще яскравіше запалити вогонь нашої. кохання.

Христос воскрес, мій любий! Я вітаю тебе з цим чудовим радісним святом Великодня і бажаю завжди вірити у добре, щиро сподіватися та любити. Нехай у твоєму житті стане менше проблем і більше щасливих моментів, нехай набагато міцнішим стане твоє здоров’я та твій моральний дух!

Любий мій, хочу привітати тебе зі святом Пасхи Господньої! У Світле Христове Воскресіння бажаю тобі радості і всіх благ, які тільки можливі!

З Великоднем, коханий. Я бажаю тобі міцної сили та віри, доброї надії та дороги життя. Нехай між нами завжди буде розуміння і ніжність, нехай у стосунках з близькими людьми в тебе панує тільки любов і довіра, нехай щодня дарує тобі таку ж світлу радість, як цей прекрасний день.

Коханий, у цей особливий світлий день бажаю тобі дарувати та отримувати кохання, підтримку, добрі безкорисливі справи. Нехай Господь допомагає у важких ситуаціях, на душі буде світло та спокійно. Христос Воскрес!

Мій коханий, нехай у світлий пасхальний день дзвін дзвонів принесе тобі радість, надію на швидкі позитивні зміни, удачу та безліч щасливих подій. Нехай кохання ніколи не покидає твоє серце.

З Великоднем, мій коханий. Нехай збуваються мрії, нехай сонячний настрій осяє все в окрузі, даруючи усмішку та радість. Нехай це свято буде у колі близьких та рідних.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Сьогодні маленька пташка принесе тобі яєчко, впустить у кімнату світло та тепло, адже на світ настало добро і добро. Бажаю тобі багато удачі, успіху, здоров’я та незвичайних чудес. Бажаю, щоб у серці твоєму завжди жила любов до Господа, життя і до мене. З Великоднем, коханий!

Прокрутка до верху